Dom > Novosti > Sadržaj

Metro/metro LED rasveta snabdevač Yahua osvetljenje

Source:

Vrlo važno je LED rasvetu visokog kvaliteta, stabilan i pouzdan. Uveravam sve dovelo lagano samo da dobro odbijanje toplote?

1. umri kasting visoke čistoće aluminijum legura stambenog i ukupnom presovane svetlo obrade tehnologiju da se osigura dobar efekat hlađenja, smanjenje efikasna upotreba LED svetlo u procesu opadanja.

2. U cilju da osigura pouzdanost proizvoda iz koje predvode izvor, smo adoptec uvezen čips, visoka efikasnost blistava, dug život, dobro stabilnost, visoka pouzdanost; Svetlo telo sa visoko kvalitetne LED za hlađenje glavni materijal anti-oksidacije, korozije korozija, termalni dobre performanse, anti-elektromagnetske smetnje. U kontroli kvaliteta, strogi skladu sa nacionalni standardi za proizvodnju i testiranje fabrika, izaberite izvor nacionalnog sijalica kvaliteta nadzora i inspekcije centra i drugih autoritativnih nacionalnog testiranja agencija, nezavisnog testiranja i za certifikaciju da osigura proizvod sigurnost i pouzdanost.

To je pomenuti da je Metro osvetljenje pripadaju sredine aplikacije je složen i testiranje tehnologija tržišne segmente, većina projekata ići kroz ponovljene reparacije prihvatanje od strane vlasnika. Mislim da bolje proizvodnje koncepata i bogato nasleđe u podzemnoj LED rasveta, svih metro LED rasveta projekat sve odjednom kroz prihvatanje i odobravanje.

LED lampe za štednju energije, stabilnost, trajnost, inteligentna kontrola ima neuporediv prednosti tradicionalnog osvetljenje i LED karakteristike snažan zemljotres izuzetno je pogodan za podzemne posluju okruženje. Ali u domaćim postojeće podzemne mreže, samo nekoliko redaka koristiti LED rasvetu, većina ostalih tradicionalnih rasveta, LED rasveta tržišta potencijalnih metro mogu se opisati kao prilično velike.


Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktirajte nas
Address: Broj 1, Xinxi Avenija, novi industrijski Park, visoku tehnologiju Zone, Xian grad, Kina
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Љanxi Yahua osvetljenje elektro opreme Co., Ltd