Dom > Novosti > Sadržaj

ЛЕД ултраљубичаста замена

Source:

Са брзим развојем ЛЕД осветљења и позадинским смањењем емисије штедљивих енергије, све више градова ће бити замијењене ЛЕД-освјетљеним производима, уличне свјетиљке ван пословних могућности почињу да се обликују, очекује се да ће број свјетских ултраљубичастих лампи у 2025. години достићи 350 милиона светлости. Недавно, који градови су отворили ЛЕД свјетла за инсталацију пројекта?

Монтреал, Канада, 132.000 улица ће се трансформисати у ЛЕД светла

Пријављено је да ће Монтреал, Канада, општинска влада бити 132.000 уличних лампи у ЛЕД производе, извор свјетлости за доношење одлуке.

Монтреал Цити планира да замени жаруље са жаруљем у јефтинијим и енергетски ефикаснијим ЛЕД осветљењима (4000К). Међутим, узимајући у обзир високу температуру боје може довести до здравствених проблема, градски људи су се противили томе. Многи људи воле Торонто и Цхицаго 3000К производе светлости.

Градоначелник Монтреала је рекао да упркос томе што општинска влада још није донела одлуку, али сада одустаје од гласова од 4000К је висока. Пријављено је да, након употребе производа на бази температуре у боји, Монтреал може бити велика понуда за пројекте.


Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktirajte nas
Address: Broj 1, Xinxi Avenija, novi industrijski Park, visoku tehnologiju Zone, Xian grad, Kina
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Љanxi Yahua osvetljenje elektro opreme Co., Ltd