Dom > Novosti > Sadržaj

Важност ЛЕД улице

Source:

ЛЕД улично осветљење и традиционална светла уличне светиљке, ЛЕД светла треба прво да узму у обзир ограничену употребу пуног светлосног флукса за ефективан домет експозиције, захтев за улично осветљење ефекта путне освјетљења. Стога, ледно осветљење може ефикасно контролисати опсег свјетлости тако да светлост коју светлосна цевка емитује у облику дугачке траке дуж пута пролази, истовремено спречавајући утицај сјаја, што је нови дизајн ЛЕД осветљења вишег потраживања.


ЛЕД улична лампа у ЛЕД пољу је важан статус развоја, ЛЕД улична расвета и традиционалне уличне светиљке у поређењу са значајном предностима, посебно у заштити животне средине, уштеду енергије и другим аспектима развоја друштвене енергије у складу је са трендом. Као објекат на путу, ЛЕД освјетљавају напори у подршци политикама, чинећи свој маркетинг повољнијим. ЛЕД дизајн уличне светиљке још увек постоји простор за развој, са технолошким продорима, ЛЕД светла ће уследити у периоду брзог развоја.


У снажној подршци у земљи, водио је велики број апликација у уличној расвети, ЛЕД ТВ-у, ЛЕД дисплеју, сада ЛЕД-у у Кини, импулс је веома популаран, али и предности правца трансформације инвестиција. Истовремено, стање подршке ЛЕД индустрији је мало ефекта, највећа подручја примене ЛЕД уличне расвете, али упркос тренутном моменту у домаћим ЛЕД свјетлима, али у поређењу са страном територијом, домаћа ЛЕД индустрија је и даље у примарној. Међутим, кинеска локална и централна влада подржавају велики број домаћих произвођача средстава, што чини домаће ЛЕД произвођаче да заузимају већину домаћег ЛЕД тржишта.

Од дугорочног развоја ЛЕД светла, с обзиром на глобални тренд смањења емисије угљеника, општа потреба за расвјетном индустријском расвјетом ће бити врло велика. ЛЕД светла или уштеда енергије и предности заштите животне средине настављају да се развијају!


Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktirajte nas
Address: Broj 1, Xinxi Avenija, novi industrijski Park, visoku tehnologiju Zone, Xian grad, Kina
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Љanxi Yahua osvetljenje elektro opreme Co., Ltd