Dom > Novosti > Sadržaj

Kako biste napravili razliku između poplave LED svetlo i LED reflektora?

Source:


Ponekad nailazimo svetlo LED potop i LED reflektor dva različita uređaja. Pa koja je razlika između njih? Pogledajte opis sledeće:

VODIO spot svetlo, takođe poznat kao reflektora, spot svetla, reflektora, itd., uglavnom koristi za arhitektonski osvetljenje, i komercijalnih prostora rasvetu, dekorativne komponente na teži, izgled turu i pravedno, jer obično uzeti u obzir razloge za toplotu, tako da njegov oblik i tradicionalni glumce svetlost ili ima neke razlike.

Poplava LED svetlo funkcije:

Sijalica do se najčešće koriste u tržište je u osnovi izbor 3030 lampa perli zamijeniti LED velike snage 1W imitacija lumens struktura (svaki LED komponente proizvedenih sočivo PMMA visoka efikasnost, njegova glavna funkcija je sekundarni distribuciju LED svetlo, to jest, sekundarni optiku), postoje neke kompanije zbog dobra Termička obrada tehnologija , a izabrane 3W ili čak i viša sila LED. Pogodan je za velikog obima prilikama, osvetljenje, osvetljenje i druge zgrade.

Druge stvari treba obratiti pažnju na reflektore?

1, srednje-nevinosti aluminijum reflektor, najpreciznije zrak, najbolji odraz efekat.

2, simetrična suziti ugao, širi ugao i asimetričnog lake distribucije sistema.

3, iza žarulje otvorenom-tip zamenu, lako održavanje.

4, lampe su opremljeni tanjir kalibracije za olakšavanje korekciju zračenjem ugla.

VODIO projektuje svetlost kroz ugrađene mikro-čip kontrolu, u malim inženjerske aplikacije, bez kontrolera može da se koristi za postizanje preliv, skok, boja bljeskanje, slučajni bljeskanje, naizmenične gradijente i drugih dinamičnih efekata, možete takođe DMX kontrola, da ostvari ganjati, skeniranje i druge efekte. Na lokacijama glavnih aplikacija trenutno sa ovim: jedna zgrada, istorijske zgrade, eksterijer rasveta, Vanjsko svetlo zgradu kroz osvetljenje, unutrašnje rasvete, zeleni krajolik, rasveta, bilbord rasvetu, medicinskih i kulturnih objekata, osvetljenja, igrankama i druge objekte za zabavu paljenja i tako dalje.

Najbolje je da rasvetle objekte jednoobrazno u svim pravcima od određenog trenutka, i koristite ga za poređenje sijalice i svece. Reflektore može biti postavljen na sceni. Na primer, to mogu postaviti izvan opsega kamere ili unutar objekta. Normalno je da koristite mnoge različite boje od reflektore u sceni. Ovi reflektori biti tmurno predviđena i pomešane na modelu. Zbog širok spektar reflektore, reflektori lako predvidljiv i imaju mnoge pomoжno koristi, kao što je postavljanje reflektorom blizu površina objekta, za izradu jako svetlo.

Treba napomenuti da je sa reflektorom nije moguće je uspostaviti mnogo, u suprotnom na prikaze pojaviće se tup i kruto. Stoga, u uobičajeni nacrta proizveden, platiti više pažnje da iskuse osvetljenje parametre i raspored efekte na celu scenu od uticaja svetlosni efekat, a više iskustva, gospodar osvjetljenje sa vještine.

Reflektori funkcije:

Reflektore osvetljavaju objekte jednoobrazno u svim pravcima od određene tačke, a to najbolje je koristiti sijalice i sveće za analogiju. Reflektore može biti postavljen na sceni. Na primer, to mogu postaviti izvan opsega kamere ili unutar objekta. Normalno je da koristite mnoge različite boje od reflektore u sceni. Ovi reflektori biti tmurno predviđena i pomešane na modelu. Zbog širok spektar reflektore, reflektori lako predvidljiv i imaju mnoge pomoжno koristi, kao što je postavljanje reflektorom blizu površina objekta, za izradu jako svetlo.

Poplava LED svetlo i razliku između Osvetlenjem

Razlika između reflektore i reflektora ne samo ogleda se u vizualne efekte rasveta, reflektore i reflektore u korišćenju mere opreza takođe se razlikuju. Reflektori i reflektora, razlika je da se reflektori mogu nije moguće uspostaviti previše, tako da će se pojaviti u vizuelnim efektom ravne i dosadne, u proizvodnji više pažnje da iskuse osvetljenje parametre i efekte od efekata osvetljenje cele scene. Reflektora je potrebno obratiti pažnju na: najpreciznije zrak, srednje-nevinosti aluminijum reflektor, najbolji odraz, simetrična usko-ugao, љirokougaoni i asimetrične lake distribucije sistema, gips svetlost lampe su obezbedjeni tanjir skala za lako korekcije zračenjem ugao.

Reflektori i reflektora razliku između performanse opsega zračenjem između dvojice, reflektorima poznat je i kao projekcija lampi, reflektora, reflektora, itd., uglavnom koristi za arhitektonski osvetljenje i osvetljenje poslovni prostor, dekoracija seksualne komponente teži, u u manekenstvu dizajnirati više tipova stilove. Reflektorom je konzerve u svim pravcima u svim pravcima čak i osvetljenje tačka izvor svetlosti, zračenjem opsega koji se mogu prilagoditi, može da se koristi standardni reflektori osvetljavaju cele scene.


Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktirajte nas
Address: Broj 1, Xinxi Avenija, novi industrijski Park, visoku tehnologiju Zone, Xian grad, Kina
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Љanxi Yahua osvetljenje elektro opreme Co., Ltd