Dom > Novosti > Sadržaj

Висина и опис дизајна висине дизалице

Source:

1, висина дизајна квадратног дизајна високог пола: 25 метара, светлосни стуб за осмоугаони штап, подељен у три дијела, дебљина од врха до дна: 6мм, 8мм, 10мм, калибар: 280мм, испод калибра: 560мм, пројектовани максимални отпор вјетра до 60м / с. Састоји се од 3 дела утикача, са квалитетним челичним плочама прирубнице 950мм, дебљине 25мм.

2, полна светиљка и стент из висококвалитетне висококвалитетне челичне плоче од стране велике једнократне савијене машине за савијање, аутоматско формирање завареног лука заваривање, светлосни стуб, панели сијалице у целини користећи поступак топлог цинка, изглед од полиестерског прашкастог премаза, заштита за 30 година појављивања без корозије.

3, електрична дизалица са полним сијалицама од стране електромотора, дизалице, жичане врпце поцинковане жице и гумених каблова и осталих компоненти. Инсталација тела светлосног пола, брзина подизања од 3 до 5 метара у минути.

4, водич високог пола светлости, систем за истовар састоји се од водича и композиције ручне летелице како би се осигурало да светлосна плоча у процесу подизања не дође до бочног кретања како би заштитила плочу сијалице на месту када се лампе аутоматски могу пасти и закључати куком.

5, осветљење полне светиљке састоји се од 8пцс или 12 ком

6, систем за громобранску заштиту од полне светиљке: 1,5 м дуга светла за уградњу дугог громобрана, инсталирана на тлу од 1 м дужине зглобне и подземне вијке.

7, режим рада полне светиљке за електрични режим рада, тако да се панел сијалице може безбедно и поуздано спустити на 2,5 м од земље, како би се олакшао рад на одржавању. Руковање ручним даљинским управљачем високог пола има излазну линију, оператер може бити 5 метара на панелу за даљински управљач доле, тако да се осигура лична сигурност оператера.

8, вишенаменска лампе доле Све сијалице и лантернице стандарда ИП65 заптивају како би се спречила прашина, уроњење кише, заштита свјетлости, електрични вијек трајања. Материјал за сијалице се углавном користи у добром отпорности на корозију алуминијског калупа.

Горе наведено је квадратна висина висине дизајна мастера и опис параметара, ако желите купити полну лампу, можете нам послати е-маил. на салес@скихзм.цом

Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktirajte nas
Address: Broj 1, Xinxi Avenija, novi industrijski Park, visoku tehnologiju Zone, Xian grad, Kina
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Љanxi Yahua osvetljenje elektro opreme Co., Ltd