Dom > Znanje > Sadržaj

Ulica LED svetlo zamena tradicija LED put osvetljenje

Source:

Globalne klimatske konferencije COP21 konferenciji u Parizu, u Francuskoj, Philips objavila je izveštaj o rasveta, LED rasvjeta LED ulici na lagan zamena tradicija LED put rasvetu doneće je bez presedana velikih razmera energetske efikasnosti na širom sveta.

U studiji andquot; Beli LED Revolutionandquot; da sve buduće osvetljenje će biti zamenjena sijalica do i od velike pomoći u smanjenju emisija ugljenika, oko 1400 u 2030 da se smanji na 1 milion tona (megatona), ekvivalentno spasiti 272 milijardi evra (ekvivalentna otprilike JUANA 1.9262 triliona juana).

Potrošnju struje sama osvetljenje na broju 19% globalne električne energije i je jednak 6% od globalnog klovnu. Stoga, značajne globalne energetske koristite kao što su LED rasveta tehnologije moći ćete ići daleko da bi se smanjila emisija ugljenika.

Ali ovaj slučaj mora da ubrzamo tempo, Philips se procenjuje da raste kao eksplozijom populacije, urbanizaciju ubrzati i poboljšati kvalitet života, u poređenju sa 2006, u 2030, će zahtijevati dodatnih 35 odsto osvetljenje potreba. U 2006 godini je takođe prvobitni Philips jasni poziv da podsetim izgled kada štednju energije lampe. Od tog vremena, osvetljenje je važno da bi se smanjila je to Eko termin.

Grupi klima je dugo bila u promociji upotrebe sijalica do, jer je ovo jedan od najbrži i najefikasniji način. Mogu ne samo smanjiti emisiju ugljen dioksida nego sačuvati velike sume novca. Philips procenjuje da je sve na otvorenom osvetljenje u LED izgled sprečiće 110 miliona tona ugljen-dioksida u atmosferu, a u 2030 spasiti 21 milijardu evra (koliko košta oko 148.7 milijardi juana).

Međutim, za postizanje tog cilja izgled vlade da vodi politiku i izađite iz mehanizma za najniže energetske potrošnje i nekonvencionalnih lampe za štednju energije su važni, osim toga da podstakne finansijskih institucija za pomoć u finansiranju takvi programi su takođe važna.

U isto vreme, visoko kvalitetnu komunikaciju u javnosti nije samo funkcija za štednju energije osvetljenje takođe su vrlo važni. Moderne osvetljenje rješenja kao što su LED lampa mogu pomoći kreirati atraktivnijim, pogodnije za upotrebu u gradu i kreirajte atraktivnijim i dinamičan životnom okruženju.


Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktirajte nas
Address: Broj 1, Xinxi Avenija, novi industrijski Park, visoku tehnologiju Zone, Xian grad, Kina
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Љanxi Yahua osvetljenje elektro opreme Co., Ltd