Dom > Znanje > Sadržaj

Kako suditi dobar ili loš kvalitet je VODIO tabli svetla?

Source:

Kako suditi dobar ili loš kvalitetSijalica do table?

Svetlo LED panel može se reći da bude najbolji predstavnik Led štednju energije lampe, koje ne samo slim izgled, nego i da ostvare efikasan energije dug život, radijacije, efekat visokog sjaja. Downlight ovaj panel može biti sada je rekao da je kancelarija, kuća od najbolji izbor osvetljenja. Ali sada na tržištu Marku LED panel svetlo, upišite je mnogo vrsta, kako da znamo koja brzinui #39; s kvaliteta je dobra?

Prvo, možete sudimo iz lampe, tanke table svetlo blizu panel i zadnjim koricama, je zapečaćena stanju. Tako da ga mogu efikasno da igraju vlage, insekata i vodootporni efekat. LED panel lampu stambene su generalno visokoj čisto aluminijum ljuske materijal, dugo rokom trajanja. Ali ako je od lošeg kvaliteta panela svetla, karoserija i oni nisu integrisana dizajn, samo na tabli je metala ili plastičnih materijala telo, ovaj panel svetla, iako je to vrlo lagan, ali ne samo za hlađenje efekat nije dobar i upotreba vremena nije tako dugo.

Drugi,LED panel svetlomaterijal je takođe veoma važnu ulogu. Koriste se oksidacije aluminijumskih legura materijala od dobrog kvaliteta vodio tabli svetla, da li može da se koristi obično pod šta okolnosti i situacija ne pojavljuje Rasti. Međutim, neke od lošeg kvaliteta svetlosti slim tabli, pegla prave svoje telo, tako da to u vlažnom okruženju će lako rust, a postoji potencijalni rizik od curenja. Ako uzmete magnet mogu to progutati, a zatim napravljen je od čelika

Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktirajte nas
Address: Broj 1, Xinxi Avenija, novi industrijski Park, visoku tehnologiju Zone, Xian grad, Kina
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Љanxi Yahua osvetljenje elektro opreme Co., Ltd