Dom > Znanje > Sadržaj

Како да изаберете соларна светла

Source:

Тренутно многи произвођачи соларних светиљки у Кини, квалитет производа значајно варирају, многи купци не знају како да бирају данас, Схаанки Иахуа Лигхтинг Екуипмент Цо., Лтд. вам је рекао како да изаберете соларно улично светло:

Соларна улична светла најважније је живот систем, осветљење и континуирани кишних дана наставила да упали број дана!

Прво, прво размотрите живот читаве лампице, постоји неколико главних фактора:

1, Проблем животног погона ЛЕД погонске струје:

Произвођачи соларне улице често говоре гостима да сам купио најбољи чип, најбољу батерију, тако да је живот најбољи, уствари, јер су сунчеве улице с ДЦ напајањем, ниским напоном, струјом, свака компонента критична, Унутрашња отпорност споја, отпорност жице, (због губитка П линије = 12Р). Наравно, стварна употреба је показала да је утицај сунчевог живота уличне лампице главни разлог да се ослања на трајање батерије и ЛЕД погон. Узмите ЛЕД жаруље, ЛЕД жаруље жаруље препознаје животни вијек од 50000-100000 часова, али конвенционални технологији ЛЕД константног струјног извора има електронске компоненте електролитичке кондензаторе, електролитички кондензатори живот је углавном 3-5 година, у електролитичким кондензаторима ради најбоље Јапанског рубија може се користити само 5 година да би се утврдио живот ЛЕД возача.

2, други фактор је проблем батерија,

Сунчана светла у светлу се углавном користе ГЕЛ батерије, конвенционална технологија може да живи у року од 3-5 година била је врло добра, наша технологија може да ради 8-10 година, то је зато што је животни век батерије углавном захваљујући дубоком циклусу. Утицај температуре радног окружења, наша соларна светла у другим обичним сунчевим ЛЕД светлима на основу уштеде енергије од 70 до 85% патентиране технологије, у великој мери проширује циклус батерија дубоког циклуса, чиме се продужава животни вијек; Поред тога, температура утицаја на животну средину батерије је веома велика, цитирао сам секретара за нано-технологију у батерији, тако да је водоотпоран за воду, акумулатор покопан у замрзнуто тло испод, тако да сам одвојио батерију да би добио најбољу радну температуру Од 20-25 степени Целзијуса и конвенционална технологија соларног светлосног улаза Већина акумулатора која виси на полу или тлу (јер нема водоотпорног дизајна), може се замислити, у врелом љето, температура батерије је толико висока , Температура је повећана за 10 степени Целзијуса, а батерија је за пола.

Друго, друго разматрање светлости читавог проблема;

Соларна светла не кажу да је већа снага извора светлости, као што су многи произвођачи лажне снаге или да се смањи трошак за куповину ниске лумене светиљке, заправо, да би се постигао исти светлост, што је нижи бољи извор енергије , Показујући снагу која је сада на тржишту. Друге компаније ЛЕД светлосни извор светлости ефикасности у 80-100Лм / В и смањење светлости, 1 година неуспеха светлости до 15% -30% и наш ЛЕД избор светлости извора висококвалитетне ЛЕД Чип и патентирана технологија ниска Структура и технологија отказа светлости, светлосна ефикасност од 130-140Лм / В, отказ светлости 10.000 сати мање од 4%, тестирано, стварно отказивање светлости је само око 2-3%, а наше ЛЕД жаруље директно Издали сопствено правоугаоно место, ставили све светло равномерно распоређене на путу, значајно побољшавајући ефикасност коришћења светлости и просјечно осветљење.

Укратко: уштеда енергије, уштеда енергије, сунчева енергија може уштедјети трошкове струје, тако да потрошачи купују добру ствар, али и уштеду новца.Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktirajte nas
Address: Broj 1, Xinxi Avenija, novi industrijski Park, visoku tehnologiju Zone, Xian grad, Kina
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Љanxi Yahua osvetljenje elektro opreme Co., Ltd