Dom > Znanje > Sadržaj

Zelene energije solarni ulici svetlo je bio u širokoj upotrebi

Source:

U todayand #39; s velikim gradovima, bilo da hodate na putu putu, ili idite na turističkim atrakcijama ili idi u fabriku na posao, sada mogu biti video svuda novi tip solarne svetla.Solarni ulici svetloje bio u širokoj upotrebi. U poređenju sa prethodnim konvencionalne snage ulici rasveta, ulične rasvete bez napona, to je korist od solarni pogon, ne plaća nikakve električne energije, pored toga, takođe ima sledeće funkcije:

1, štednju energije i ekološke zaštite, sa stalnim razvojem novu energiju i koriste solarne energije, kao i novi tip ekološki energije je u širokoj upotrebi. To ne zahteva bilo kojoj disk jedinici mašina, koristiti neograničen energija prirode. Ova prednost je upotreba solarnih ćelija, solarnu energiju za skladištenje baterija na osnovu fotonaponskih solarne energije u električnu energiju, ova energija je izveden iz prirode, koristi bez ikakvih ograničenja, ne proizvodi nikakve zagađenja, štednju energije i ekološke zaštite.

2, sigurno i povoljno, solarna svetla da koristi samo DC napajanje strujom, bez polaganje sve kablove, instalacija je relativno jednostavna; Ne tako vlast ulične rasvete, izgradnja indirektnih troškova žice kopa zemlju, svetla svetionik napravljen od čelika kvaliteta, površinski natopljenu plastike, solarnih ćelija je upotreba specijalnim šrafovima protiv krađe, performanse sigurnosti je dobro, to ne proizvodi nikakve nezgode.

3, dug život, niske cene, solarne ulične rasvete koristi LED pramenovi, visoka tehnologija, koristi u kontroleru punjenje i pražnjenje i pribor su takođe iz međunarodnih brendova, inteligentni dizajn, garancija kvaliteta, Dakle Nitkone #39; s relativno dug život; zbog ove ulice je upotreba solarnu energiju, bez nikakve struje, ne treba da postavimo sve kablove, trošak je relativno niska, manje ulaganja, samo kao investiciju, oni mogu da imaju koristi od dugoročne.


Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktirajte nas
Address: Broj 1, Xinxi Avenija, novi industrijski Park, visoku tehnologiju Zone, Xian grad, Kina
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Љanxi Yahua osvetljenje elektro opreme Co., Ltd