Dom > Znanje > Sadržaj

Banka u upotrebi zahteve osvetljenje koje predvode tabli

Source:

Banke kao neki vrhunski finansijskih usluga kompanija, upotreba LED panel rasvetnih proizvoda ne samo da razmotrimo da biste kreirali okruženju udoban, zeleno osvetljenje, tako da kupci osećala opušteno i udoban, ali i potrebu da se istakne vrhunski brend sliku.

Onda dolazimo u banci sobu da se uradi detaljna analiza različitih regiona.

1. izloženom, samo unesite banka gradi kupci, prema izgledi da vide ili oseti, banke može da obezbedi vrednost u finansijskom poslovanju za proveru. Stoga, prednji deo atmosfere ne bi trebalo samo entuzijazam, ali i da odražava bankand #39; s posla stil i brend vrednost. Obični osvetljenje je upotreba cirkularna ugrađeni LED panel svetla, 4 reda po šest kolona od prosečne distribucije. Na prednjem recepciji, koristeći dugo striptiz ravan vatre 1200x300LED. Brojač zemlju smer, ugrađen LED bar Svetlih. Upotreba ove lampe, isticanje bankand #39; s pozicioniranje Brenda.

2. koridori, hodnici su povezani unutar i izvan kanala, takođe koristi za prikazivanje informacija, poboljšati korporativnog imidža. Hodnik je prazan za većinu vremena i ne zahteva svetlo, ali ako neko hoda, mora da postoji dosta svetlo. Stoga, kako bi izbegli rasipanje energije, možete koristiti senzor sa LED panel svetla, kolskog hod u hodniku pre senzor senzor sa nekim preko, prvo uključite sa sijalica. Kad odem na osoblje, svetla automatski isključuju.

3. konferencije, sala za sastanke generalno Morat ćete biti više od izjave, i ponekad postoji PPT prezentacija, stoga, konferencija soba osvetljenje dizajniranja, potrebu za maksimalnu fleksibilnost i vizuelni udobnost. Ova lokacija se može koristiti sa DALIJEV zatamnjenja napajanja tabli sijalica do. Dalija zatamnjenja funkcija LED panel svetla, svaki svetla su svoje zasebne adresa podataka, može da se kontroliše kroz sistem pojedinca ili grupu kontrola. Da li zatamnjenja ili prebacivanje između svetla, korisnik može kontrolisati slobodno.

4. otvaranje office, odgovarajući office oblasti rasveta, možete pomoći zaposlenima da bolje da poboljša efikasnost. Dobra kontrola anti-odsjaj i boju konzistentnost, će kreirati atmosfera bolja kancelarije, kada zaposleni u ovoj atmosferi u kancelariji, efikasnost će biti povećan čak i veći. VODIO ravno lampu da osigura osvetljenje u isto vreme, prodoran pogled kontrolu, čak i meko svetlo, je najbolji otvorenom s poslovnog prostora.

5. rukovodstvo kancelarije, pojedinačni office i otvoren ured, uz potrebu za adekvatnu svetlo u faze, ali takođe da posvete više pažnje licnog ukusa. Upotreba LED ravan laka kao osvetljenje, modeliranje, jednostavni i velikodusan, bogati smisao za nauku i tehnologiju, dok ekološka. Nam lampe, ne samo iz svetlost ljude i #39; s vizuelnim zadovoljstvo, i nam lampe ne svetluca, i da ljudi u svjetlu pod očima više bezopasna i zdravije.


Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktirajte nas
Address: Broj 1, Xinxi Avenija, novi industrijski Park, visoku tehnologiju Zone, Xian grad, Kina
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Љanxi Yahua osvetljenje elektro opreme Co., Ltd